Visitkortetui fra logiprint.dk

Hvem kender ikke til det? Du har præcis ladet trykke nye visitkort og glæder dig over det, hvor de er blevet fine – og efter en uge måtte du konstatere, at det alligevel ikke var en så god idé at bære de fine kort løst i skjortelommen eller håndtasken. Der er ikke nogen, som vil give sine kunder eller bekendte kort, som er flosset i kanten og har krøllede hjørner og snavsede overflader.

Vi forstår det helt og holdent og derfor udbyder vi dig her i vores internettrykkeri en passende etui til dine visitkort. Disse etuier er meget flade og lette, så at de knapt ses i bukselommen senere. Samtidigt er de solide nok for at ikke forvrides af det letteste vindpust. Som farve valgte vi mat sølv, som er tidløst elegant uden at være hverken påtrængende eller useriøs.

Hvordan mange visitkort som passer in i vores visitkortetui er selvfølgelig afhængig fra kortenes papirtykkelse. Etuis mål: 93 mm bred og 59 mm lang. På vores internettrykkeri fx. kan du finde passende visitkort, for der tilbyder vi en stor repertoire af visitkortsformater for dig.

En videre fordel, som vi kan præsentere dig, er den nemme tillægsbestilling af et visitkortetui, ifald du også bestiller dine visitkort på vores internettrykkeri. Om du bestemmer dig for at trykke en serie visitkort hos os, skal du kun klikke en lille knap, for at få en av vores etuier mod en lav tillægspris. Meget enklere kan det ikke blive.

Udtværede farver, som sætter sig fast i dine skjortelommer, behøver du heller ikke længere være bange for med vores visitkortetui. På vores internettrykkeri kan du gestalte dine visitkort i sort-hvid eller enkelt- og dobbeltsidigt i farve. På logiprint.dk findes der ikke nogen græns angående gestaltningen – du vælger et motiv eller, om du ikke finder en passende i vores galleri, så uploader du dit eget billede. En kort stund senere kan du allerede lade trykke dem.

For at disse færdige, muligvis meget brogede visitkort ikke taber sin farveglans, som de gør uden tvivl, om du bærer dem uagtsom i din jakkelomme, stuve du dem helst ind i visitkortetuiet. På så måde sparer du til og med penge, når du investere i et etui, eftersom du undgår et nytryk af en hel stak fordærvede visitkort for en lang tid.
Visitkortetuierne produceres ekstra for logiprint. De fremstilles af de bedste materialer, og på så måde, at visitkortetuierne har bløde og uskarpe kanter. Man kan ikke smadre etuierne, for de er ikke så let at forvride, men de er heller ikke for tunge.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Visitkortetui