At skabe visitkort online eller uploade et eget layout - og bestille til lave priser

Det er ikke kun i foretagende som det er almindelig at give ud et visitkort, når man lærer kende en ny forretningspartner. Alt flere privatpersoner anvender visitkort for at meddele nogen sine kommunikationsdata. Anledningen til dette er de fordelagtige varianter fra automater eller hjemmeprinteren. Desværre virker mange af disse visitkort også billigt. Uprofessionelt udformede kort, deplacerede farver og snavsede og spilede tekster afstedkommer derfor ofte modsats til det, som deres ejere afser. Hurtigt kaster man væk dit kort og tænker sig, at en som præsenterer sig så dårligt, den arbejder formodentligt på samme måde. Det er meget trist.

Mange ved ikke, hvordan prisvært og hurtigt det går nu til dags, at professionelt gestalte et visitkort. I et internettrykkeri som www.logiprint.dk, tager det kun nogle få trin til at du selv kan gestalte dine visitkort. Klik bare ”Visitkort” under rubrikken ”Tryksager”. Da kommer du allerede at se det typiske visitkortets tre varianter: den enklere variant i sort-hvidt, som er ensidig, en dyrere, farvede version, og en tredje, der det trykkes på både forside og bagside. Eftersom du informeres allerede her, hvad som koster et visitkort med respektive egenskaber, kan du bestemme dig hurtigt. Du klikker på den ønskede modellen og fortsætter. Den som synes at det er sværere at bestemme sig, den kan se prislisten for de forskellige styktallene via knappen ”Priskalkulation”. Her kan du også se, hvilke papirsorter du kan vælge imellem.

Nu vælger du et layout blandt utallige forslag eller så uploader du dit eget motiv. Desuden kan du også tillægge flere fotos eller logos, ikke noget problem. Om du ikke er sikker, hvilken layout som passer til dig og din foretagende, kan du tjekke igennem de andre rubrikker. Måske et layout ur feltet arkitektur, mad & drikke, finanser & analytik, musik, sport eller trafik & transport passer bedre til dit foretagende? Om du er i tvivl om ret kategori, tjek flere rubrikker, så kommer du at se, hvilke visitkort som egner sig for dig.

Nu indtaster du de forskellige informationer som du vil have på dit kort. Vort tip: Mange regionale entreprenører og foreninger glemmer ofte, at indtaste også telefonnumrets landekode, selv om de arbejder internationalt. De glemmer, at det også findes fremmede personer i egnen, som ikke kender til hver foretagende i stedet. Derfor er det bedre at indtaste for meget end for lidt kontaktoplysninger. Glem ikke hellere at notere din hjemmeside. Ofte undervurderer man, hvordan mange kunder som først leder i internet, inden de opsøger en butik.

Dit personlige visitkort har jo kun et ende mål: At gøre dit firma kendt og at gøre det så let som muligt for dine kunder at kontakte dig. Ligegyldigt om det gælder telefon, fax eller internet – din kunde skal ikke have problemer at nå dig. Ellers han/hun måske ændrer mening og kontakte din konkurrent, som er lettere at nå. Og en sag til: Om du har en butik – vis den på dit visitkort og nævne der også dine åbningstider. Det er din store fordel over dine konkurrenter på internet. Om du udruste dit visitkort med disse informationer, har du et professionelt marketingværktøj, som koster lille men er utroligt værdifuldt.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Visitkort