Individuelle årsplanner som reklamegave
Blandt andre trykgenstande tilbyder dig internetsiden logiprint.dk fire forskellige vægkalendertyper at vælge imellem. På så måde kan du købe just det til dig passende produkt. Vægkalendernes enkleste uførelse er sort/hvid, ensidig i A2-format, med plads for dine foretagendes oplysninger. Derudover har logiprint en anden variant i sort/hvid til dig, som er dobbeltsidig. Der er året delt op i to dele, så at hver dag har mere plads. For højere krav findes det også andre vægkalendere tilgængeligt, som er mere ekstravagante, trykt i farver og med detaljerigere dagsinformationer. Her kan du vælge mellem to versioner, hvis forskel består i sideantallet og mængden af dagenes oplysninger. De farvede varianterne ger desuden mulighed at uploade et firmalogo samt at bruge et eget layout. På den ensidige varianten ser du alle årets dage på en gang og har på så måde et bedre overblik. På den dobbeltsidige i gengæld har du mere plads og informationer per dag, fordi hver side viser kun et halvt år og dette kan dermed vises større og udførligere. Her har du altså mere rum for at notere dine terminer.

Det specielle ved dette tilbud er at du kan uploade din firmalogo eller andre billedfiler på nemmeste måde til logiprint-serveren. Du behøver kun at vælge billedets eller fotoets modsvarende sti, for at du skal kunne bruge den på din individuelt gestaltede vægkalender. Desforuden kan du vælge mellem 10 ulige layouts, som adskiller sig fra hverandre i farve, tekst og årstal. Eftersom disse layouts er overskueligt listet, kan du nemt klikke og lagre det passende. Men muligheden til logo-upload står bare ved de farvede varianter til din disposition.

Ved siden af farve og enkelhederne kan du selvklart også vælge papirsorten. Udvalget er følgende: 120g/m² MAXI-Offset, som er træfrit og hvidt, 135g/m² Profigloss billedtrykpapir (glossy, hvidt, træfrit), 170g/m² MAXI-Offset, som ligeså er træfrit og hvidt, og 170g/m² Profigloss billedtrykpapir (igen glossy, hvidt og træfrit). Du kan altså selv bestemme, hvilket papir er adækvat til dine særlige formål.
Papirvalg og layout bestemmer vægkalenderens pris. De forskellige priser kan du se i en særligt integreret priskalkulator, som beregner og lister dem meget anskueligt. For at umiddelbart kunne se prisen af just din vægkalender, behøver du at angive det ønskede styktal. Observer at 2.500 stykker fx. koster kun dobbelt så meget som 100 eksemplarer. Og det specielle med forsendelsesomkostningerne er, at de forbliver de samme, uanset hvor mange du bestiller.

Vægkalenderen er således den optimale og funktionelle gave for foretagende, som vil give noget med sine adressedata, og måske også sit firmalogo på. Gennem forskellene angående detailrigdommen, er en sådan vægkalender også meget velegnet som eksklusiv og personlig gave til en mere krævende kundekreds.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Vægkalendere