For at få trykket en færdig skoleavis, kræver der først en masse arbejde og mange flittige hænder. Man skal undersøge og drøfte et emne, interessevækkende formulere spændende og aktuelle temaer, udvælge passende billeder eller fotos til det hele og derefter præsentere resultaterne for medstuderende og lærere, som man alle vil tilfredsstille - dette er ikke en let opgave. Men at lade trykke det færdige produkt og siden holde arbejdet stolt i hånden, det bringer garanteret en masse ros og anerkendelse fra alle sider.

For os professionelle er det ikke et problem at trykke din selvgjorte skoleavis. Send os blot online din fil, bestillingsprocessen er meget easy: Du gå nemt ind på vores hjemmeside logiprint.dk, vælger det ønskede produkt, derpå angiver du papirformat og -art, altså mat eller glossy, osv., angiver, hvordan vi skal binde ind avisen, hvordan mange stykker du behøver og et par andre vigtige oplysninger. Siden vises en købspris. Der er ikke noget problem, hvis du vil tilsætte eller ændre noget. Du kan stedse gå tilbage og tilføje eller ændre oplysningerne og beregne prisen på ny. Når dit valg er endegyldigt og prisen er ligeså acceptabelt for dig, behøver du kun uploade dine data som PDF-fil. For at lade trykke din skoleavis, kun et klik på \"Afsend bestilling\" - færdig! Du kan betale via debitering, PayPal eller forskellige andre metoder, og efter et par dage holder du din skoleavis i hånden, designet af dig, trykt af os. Hvor let du også kan bestille vores andre produkter, kan du selvsagt detaljeret tjekke på vores hjemmeside logiprint.dk. Helt sikkert har vi også noget for dig, om du vil have den bedste trykkvalitet.

Uanset om du opretter invitationer til enhver lejlighed, visitkort, adresseetiketter, eller takkekort - vi trykker alt til enhver situation! Har du brug for brochurer for et produkt - vi trykker det hele for dig! Behøver du flyer for en stor begivenhed - vi trykker det hele for dig! Invitationer til et jubilæum, gylden bryllup eller en barnedåb - vi trykker det hele for dig! Ikke kun på papir, uden også på T-shirts, cd\'er eller folier kan vi trykke dit eget design, tekst og billeder, som dygtigt stiller dig i rampelyset. Som du kan se, kan du ikke bare lade os trykke en skoleavis. Også at binde ind en afhandling eller at skabe en gunstig bog er ikke noget problem for os! Vi trykker næsten alt på næsten alle materialer. Kig på vores hjemmeside, det er umagen værd i hvert fald!

I øvrigt: Hvad synes du om en sød belønning for alle avishjælpere? Det vil sikkert være et højdepunkt for alle. Vi har nemlig også en billedlagkage i vort sortiment. Således kan du vise alle din ”gode smag”.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Skoleaviser