Anvend dig end i dag af vores internettrykkeris mange fordele! Vi tilbyder dig skræddersyede løsninger, passende til dine individuelle behov. Vi fremstiller produkter af højeste kvalitet og med indtagende design, hurtigt og gunstigt. I vort trykkeri anvender vi de moderneste fremstillingsmetoder, trykket er højopløseligt og papiret gestaltes behageligt. Webpladsen er tiltalende, overskuelig og nemt at anvende. Informer dig om vores yderligere tjenester og tilbud!

Hvem bruger prospekter?
Et prospekt er et reklameskrift, som gennem billeder og yndige tekster reklamere for et vist produkt eller firma. Prospekter anvendes først og fremmest af økonomiske foretagender, men også offentlige myndigheder og institutioner gør brug af en sådan reklameflyers fordeler. Et prospekts tryk kan forædle foretagendets image og desuden gøre kunderne opmærksom på firmaets produktpalet. Selv om produkterne ikke købes, hæver det meget foretagendets image. Prospekter har mange fordeler, som undervurderes ofte. Bare faktummet at det findes et sådant prospekt efterlader allerede et blivende indtryk i betragterens erindring. Desforuden kan det gøre potentielle kunder opmærksomme på produktpaletten.

Tilvirke prospekter af meget høj kvalitet
Efter kundens ønske forsynes prospekterne med de påkrævede egenskaber og forsendes indenfor nogle få dage. En af fordelene med www.logiprint.dk er den lange erfaring, som gives videre til kunden. Det vil sige ikke kun produkternes høj kvalitet, uden også rådgivning hos www.logiprint.dk. Produktets pris fx. skal kun trykkes på et prospekt, om den skal formidles som væsentligt købsargument. Om prisen er forholdsvis høj i sammenligning med modsvarende produkter, er det bedre at ikke nævne den. Når det gælder investeringsgoder skal man ikke nævne prisen, så at det findes rum for prisforhandlinger.

Et image-prospekts fordeler
Prospekter har talrige fordele. Ved gestaltningen skal man agte særskilt på en positiv beskrivelse af foretagendet. Udover de egentlige produkter skal det nemlig også kommunikeres et positivt image. Sådanne image-prospekter er meget fordringsfuldere og værdifuldere i sin gestaltning end ugentlige prospekter. På www.logiprint.dk kan kunden gestalte sin prospekts egenskaber individuelt. En af webpladsens væsentlige fordele er, at kunden kan bestille via internet, men alligevel kan få rådgivning om så ønskes. Ved permanente bestillinger skal man agte på at den såkaldte corporate design bevares. Foretagendets kendingsmærke forbliver på så måde identificerbart.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Prospekter