At skabe egne postkort på enkel måde
Trods teknologiens fremskridt verden rundt, nyder de sædvanlige postkort stadig stor popularitet og rangerer stadig langt foran en almindelig SMS, selvom dette giver flere muligheder. Den traditionelle charme af et postkort beskrevet af hånden har hidtil næsten alle stadig bukket under for. Men sager og ting har forandret sig også her over tid. En udvikling, som indvendingsfrit kan støttes, fordi denne specielle karakter er stadig bevaret på trods af nogle afgørende ændringer. Så kan du nu bruge fx. egne fotoer til dekoration af postkortet, og dermed lade trykke dine absolut individuelt gestaltede postkort. Yderligere, til alle nødvendige værktøjer til oprettelsen af dette personlige postkort, tilbyder dig vores internettrykkeri logiprint.dk også en meget nyttig grænseflade til gestaltningen, som du har ubegrænset adgang til. Dette giver dig hjælpsom bistand samt en trinvis anvisning, som præsenteres for de fleste produkter i form af en professionel video. Men det virkelige højdepunkt af vores unikke produkttilbud er den uovertruffen lave pris. Om du nu tror, at disse gunstige betingelser virker at den tilsvarende kvaliteten af vores produkter forliser, så tager du vældigt fejl. Vi lægger særlig vægt på førsterangsarbejdstrin og den eksklusive brug af førsteklasses materialer.

Den nyttige mulighed at lade trykke fine postkort
Hvis du skulle nu synes godt om dette tilbud, vil du nu få vide, hvordan du simpelt og effektivt kan anvende en sådan gestalting og den senere option, at lade trykke egne postkort. Alle nødvendige operationer for at skabe et sådant personligt designet postkort kan du gennemføre på den nemmeste måde direkte på vores hjemmeside, hvor du skal vælge ikonen \"Postkort\". Således vil du automatisk komme til den faktiske oprettelse side. Du kan nu lave konfigurationer, som omfatter bland andet postkortets faktiske størrelse, det brugte papir, og det ønskede tryk. Valmuligheder angående forarbejdelsen er begrænsede til en eneste variant, cellofanering er heller ikke muligt. Men selvfølgelig kan du anvende en passende sponsering, som giver dig en fordelagtig reduktion af 5 % af det endelige fakturabeløb. Til gengæld skal du dog tillade os at trykke vores logiprint.dk logo på dit personligt designede produkt. Det sidste skridt på denne side er nu at angive det faktiske antal af produktet. Der er mulig at bestille fra kun 25 til utrolige 100.000 styk af dine egne postkort. Dette viser endnu en gang, hvor stort vort mulige anvendelsesområde er, og at både enkeltpersoner og kommercielle repræsentanter altid finder den passende artikel hos os. Nu behøver du kun at uploade dine oprettede billeder til vores brugergrænseflade. Produktionen af dine postkort tager normalt ca. 3-4 hverdage, hvorefter de direkte vil blive sendt til dig.

Desforuden tilbyder vi mange flere artikler som tillæg til muligheden for at lade os trykke dine individuelle postkort. Hos os kan du dermed finde fx. Gohrsmühle brevpapir, egne booklets og andre hæfter, et personligt mønsterbog samt en statelig fotolagkage.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Postkort