At trykke og binde ind sin afhandling, kan ikke være kun underholdende i de senere år, uden også meget nyttigt. Underholdende på grund af, at ens egen skrivestil er foreviget og studietiden er udødeliggjort på en levende måde. Nyttigt, fordi det indbundne dokument kan hjælpe meget når man ansøger om et job.

Indbunden afhandling som reference
På dagens arbejdsmarked rækker konventionelle ansøgninger ofte ikke til, særligt på steder med højere stilling. Disse er nu alt for knappe og konkurrencen er for stor. At trykke og indbinde sin afhandling og præsentere dette værk til den potentielle arbejdsgiver, kan betydeligt forbedre dine chancer på arbejdsmarkedet. Tilføjelsen af et sådant dokument, der beviser alligevel motivation, ambition og arbejdsglæde. Alle egenskaber, der enhver arbejdsgiver værdsætter. Et billede eller et dokument siger nogle gange mere end 1000 ord, og en afdelingschef kan relativt hurtigt glemme, hvad kandidaten har sagt, men en bunden afhandling forbliver i hvert fald i hukommelsen, den stikker ja mere ud end en almindelig ansøgning. Og det er præcis, hvad den arbejdssøgende ønsker, og opnår derved. At lade trykke og binde ind sin afhandling, kan altså være meget effektivt og i det mest positive tilfælde hjælpe med at opnå et ønsket job. Ligeledes kan det forholde sig med en mindebog, en skoleavis eller en mindeavis. Alle disse viser store initiativ. Disse mindedokumenter kan du oprette på logiprint.dk, ligesom billige visitkort og foto-visitkort.

Erindring om en vejledende tid
At trykke og binde ind sin afhandling, er også en virkelig smuk ting for den private sektor. I stedet for at lade de gamle dokumenter være spredt i alle retninger, skaber en indbundet udgave af sine skriftlige og åndelige udgydelser et skattet minde, som ved behov også er egnet som en dejlig gave. Tænk bare på de stolte forældre, der meget sikkert værdsætter et sådant indbundet eksemplar af afhandlingen. Det symboliserer de egne ambitioner og symboliserer en vejledende tid at trykke sin afhandling og lade den indbindes. Ved særlige lejligheder, kan arbejdet blive revurderet og værdsat, og måske hjælpe og inspirere ved vigtige beslutninger.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Mindebog