Kæmpestort udvalg af konvolutter på logiprint

Logiprint trykker dine konvolutter i ulige størrelser og formater, med eller uden rude, ens- eller flerfarvet. Ligegyldigt om du vil forsende fakturaer, handelsbrev, privat korrespondens adresseløse forsendelser, logiprint har løsningen parat og gestalter dine konvolutter individuelt og helt i din smag.

For dine erhvervsbreve burde du bruge konvolutter med en professionel touch. En trykt konvolut ger din post et helt andet præg end en utrykt sådan. Desforuden kan individualiserede konvolutter forstærke dit mærkes image og til og med transportere budskaber. Din korrespondens får på så måde en nuance, som gør indtryk på dine kunder og forhøjer chancen, at den ikke havner automatisk i papirkurven.

Trykte konvolutters store fordel er, at du kan kombinere dem med næsten alle dine reklamekampagner. Så kan du sende fx. specielle udbud med den, men også gavekort, kuponer og ligeså personligt adresserede brev. For at kunne gennemføre en god direct mail kampagne, er det næsten uundværligt at anvende trykte konvolutter. Chancen, at konvolutten åbnes, er meget større, om det findes mindst dit logo og din corporate design på den. Du må vide: Folk bliver overhobet med reklame og uønskede forsendelser. Det betyder, at dine direct mails må fange opmærksomhed, for at stikke ud på nogen måde og for at oprindelsen og afsenderen kan nemt blive identificeret. Alt dette kan du opnå bedst, gennem at bestille professionelt tryk af dine konvolutter. De fleste foretagender anvender direct marketing som part af sin marketingstrategi. En konsekvent branding af dine materialer er herved relevant og en investering i gennemgående gestaltede kontorudstyr derfor meget smart.

Logo
Intet andet billede eller designelement personificerer dit firma, dit mærke eller dit produkt bedre end et markant logo. Det bedste er at altid inkludere det i øverste venstre hjørne af dine konvolutter og alle dine andre dokumenter.

Kontaktinformationer
Det er at anbefale, at trykke med logoet også dine kontaktinformationer som adresse og telefonnummer på konvolutterne, så at kunden direkte kan kontakte dig ved behov.

Farver
Anvend ubetinget dine firmafarver, hvis du trykker dine konvolutter eller andet kontorudstyr i farve. Det understreger din branding særligt meget.

Spare penge
Den bedste mulighed at spare penge, er at trykke dit kontorudstyr i store mængder. Når du ved, at dit firma ikke skal flytte eller bytte navn, som skulle kræve en afpasning af trykket, sparer du allerede betydeligt, hvis du bestiller fx. 2.000 konvolutter. Så får du allerede til og med den dobbelte mængde brevpapir eller konvolutter for en kun 10% højere pris. Overtyd dig selv om logiprint-kvaliteten og få et indtryk af logiprints omfattende portfolio.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Konvolutter