Klistermærker gør livet enklere
I normale husholdninger, dvs. i det hele personlige området, på kontorer, i værksteder, offentlige institutioner, medicinske modtagelser osv. kan man nu til dags ikke tænke væk dem længere.

Så kan man anvende dem i husholdningen for at etikettere de mest forskellige beholdere. På så måde ser man øjeblikkeligt fx. i køkken, hvor det findes hvilken krydderi, hvor sukker, kaffe, te, kakao, bageingredienser, salt og mel.
I kælderen kan også gør-det-selv-manden forsyne skuffer, dåser m.m. med passende klistermærken, for at straks kunne se, hvor det er spigre, skruer, propper, møtrikker, metal-/gummiskiver etc. og hvilken størrelse de har.
I værksteder kan man forsyne fx. metalskabene med selvklæbende etiketter, så at arbejderne hurtigere kan hitte sine skabe.
På kontorer tjener klistermærker ligeså for at opretholde oversigten over hvor det befinder sig kontormaterialer som brevpapir eller formularer, konvolutter etc.
På lige måde hjælper de selvklæbende etiketterne at opnå et pænt og ordentligt behandlingsrum.

Minsandten anvendes klistermærker i det private området og kontorområdet også som nyttige adresseetiketter. Når man klistrer afsenderetiketter på konvolutter, sparer man arbejdet at skrive afsenderadressen for hånd eller omstændigheden at indstille en maskine til dette.

Selvfølgelig findes det ikke bare almindelige adresseetiketter uden også virksomme reklamestickers for foretagender, som påsættes yderligere til adressen for at samtidig slå lidt på reklametrommen for dit firma, din institution, produktet eller en vis kampagne.

Vanligvis findes det etiketter med hvid baggrund. På internettrykkeriet kan konsumenten skabe sit eget motiv på denne baggrund eller vælge et passende motiv fra vores omfattende sortiment. Du kan vælge tekststørrelsen og -farven, skrifttypen, og de passende afstandene – dvs. egentligt det komplette layout – som gør klistermærkerne til sidst enestående. Man kan få klistermærker i størrelserne 5,5 x 2,5 cm og 8,5 x 5,5 mm. Disse klistermærker/selvklæbende etiketter er kun egnede til indendørs brug.

På internettrykkeriet kan du betale klistermærkerne med kreditkort, debitering, PayPal eller Click&Buy.

Alt i alt tager det ca. en uge fra bestillingen indtil at du holder dine ønskede etiketter i dine hænder, dvs. 1-3 dage for leveringen og 2-3 dage for produktionen. På internet kan du desuden altid se pakkens opholdssted og på så måde også leveringens status.

Vi leverer til hele Europa. Til Danmark, dvs. til Jylland og alle øer som kan nås via bro (til de øvrige danske øer er det dyrere), koster leveringen 59,00 DKK uafhængigt af hvordan meget du bestiller.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Klistermærker