Tager du hånd om det offentlige arbejde i din organisation eller gør du marketingen for din golf klub eller er du den ansvarlige for at reklamere for arrangementer i dit samfund? I så fald har du formentlig ikke et stort budget for professionelle reklameflyer og brochurer. Det gør ikke noget. Nu kan du nemlig alligevel professionelt gøre reklame for dine aktiviteter. Bare hav et kig på internettet. På et internettrykkeri som www.logiprint.dk kan du nemlig meget billig og nemt lade trykkes små brochurer, men også dyre højglans prospekter eller årlige rapporter. Dertil behøver du ingen særlig teknisk knowhow.

Vores bestillingsprogram guider dig trin for trin gennem ordren og hjælper dig også på steder, der du ikke ved, hvad du skal vælge. Fx. hvis du fundere, om brochuren skal være glossy eller mat, hvilket papir som er bedst egnet til dine formål eller hvordan kan du være sikker på, at de bestilte hæfter virkelig ser ud som de skal. Det bedste er at du bare prøver det.

I øvrigt kan du også bestille mindre mængder billigt. Tag dig bare et stykke tid og sæt i gang. Det er ellers meget sjovt, når du kan se hvordan dit eget lille hæfte opstår. Når du har indtastet en tekst, vil det lige blive vist til højre for det. Så du kan se hele tiden, hvordan det, som du gør i øjeblikket, antager form. Selvfølgelig kan du altid rette noget. Ændre blot skriftfarven eller skriftstørrelsen – ser du, hvordan anderledes det hele ser ud med en gang? Så du kan også teste brochurernes gode læsbarhed, en vigtig faktor, der tages alt for sjældent hensyn til.

Iværksættere eller små erhvervsdrivende, som ikke har mange penge til at vinde nye kunder, skal alligevel investere et lille beløb og lade trykke visitkort, brevpapir og en lille firmabrochure. Således kan de optræde langt mere alvorlig. Du vil blive taget mere alvorligt som samarbejdspartner, når du præsenterer din virksomhed professionelt. Dette gælder ikke kun for internettet, uden for alt, hvad kunderne ser: fra dine lokaler, reklamebrochurer, visitkort og brevpapir igennem til firmabrochure.

Brochurer er et meget godt og samtidig billigt marketingværktøj. Når du sammenfatter din virksomheds tjenester i et lille hæfte, har du ikke kun noget, som du kan efterlader efter et kundemøde til minde om dig. Kunden har på så måde også mulighed for, at i fred se på brochuren og uddybe mødets oplysninger. Ofte opstår blot fordi et nyt job - investeringen brochurerne har altså allerede lønnet sig.

Og så nemt er det at lave brochuren: Først skal du vælge format og den ønskede farve. Du kan fx. oprette en brochure i sort-hvid, men lade trykke omslaget i fire-farveprint. Du kan trykke alt i sort og hvid eller alt i fire farver, præcis som du ønsker. Derefter kan du vælge papirkvaliteten, mat eller glossy tryk af din brochure og dens forarbejdelse: hæftning eller limbinding. Det er alt. Nu kan du allerede se omkostningerne. Upload brochurens indhold og logo eller foto eller indtaste teksten direkte. Vores tip: Glem ikke sidetallene, således at kortlægningen bliver gjort korrekt. Det er det.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Brochurer