Der er forunderligt hvordan mange små firmaer fortsat ikke har eget brevpapir. Forskudte eller uskarpe udskrifter fra den egne computer ger ikke et professionelt indtryk. Mange undervurderer, at en firmas ydre indtryk vækker billedet av en ligedan service. Meget ærgerlig, når man har taget besværet at præsentere et godt tilbud og siden ikke få opdraget for at kunden ikke lider på din kompetence. Glem ikke: ordentlig udføring samt pænt og punktligt arbejde afledes også af det, hvordan pænt og ordentligt indtryk man får af bureauet og hvordan professionelt firmaet præsentere sig udadtil. Dit visitkort og dit brevpapir er så at sige dit foretagendes entré. Og endnu sparer mange entreprenører og mindre erhvervsdrivende præcis her.

Men professionelt skabet og trykt brevpapper koster nu til dags ikke meget. Selv om man kun behøver en lille mængde, kan man spare omkostninger, eftersom det er kunden selv som overtager opgaverne at indtaste sine tekster og at tjekke disse. Man kan altså spare en ekspedient, for denne opgave overtager nu et program som leder kunden trin for trin gennem bestillingsprocessen.

Og det går meget let. Den første trin er at bestemme sig for brevpapir i sort/hvidt eller i farver. Papirsorten kan du vælge selv. Nu kan du allerede se prisen og dermed notere, at selv et firfarvet tryk ikke er meget dyrere end sort/hvidt. Klik på ”Priskalkulation” så kan du se prisstafetten ifølge styktal. Du ved altså fra begyndelsen, inden du tager besværet at indtaste dine tekster, hvilke du må vente.

Nu kan du enten uploade dit eget brevpapir-layout, eller så uploader du kun din logo eller billede på et professionelt gestaltet forlæg. Alternativt kan du vælge et tematisk layout fra vores store udbud. Da behøver du ikke tjekke alle layouts, som måske ikke ens ligger i nærheden af noget som passer til dit foretagende.

Klik det ønskede billede og indføj dine firmadata, kontaktoplysninger og bankforbindelser. Nu kan du tjekke, om alle informationer er korrekte og om brevpapiret modsvarer dine forventninger. Om alt er OK, klik videre og angiv opgaver angående det ønskede styktallet og papirsorten. Allerede nu kan du se den endegyldige pris. Tilsammen med produktprisen vises det også forsendelseomkostninger. På så måde ser du øjeblikkeligt, hvad du måtte betale for 500, 1.000 eller 10.000 ark brevpapir. Selv firfarvede layouts kan koste mindre end 745 kroner. Det overrasker mange af vores kunder. 745 kroner borde det være værd, at et år eller længere kunne professionelt skrive til sine kunder og efterlade et godt indtryk som seriøst firma, eller hvordan?

Det bedste vore om du straks skulle kunne se selv, hvordan dit eget brevpapir kunde se ud. Det tager kun nogle få minutter at skabe dit eget brevark. Vi forsikrer at du kommer at være meget tilfreds med trykket, leveringstid og pris.
Servicetelefon: 6991 8697
(For tiden kan vi desværre kun yde vores kundeservice på engelsk og tysk.)

LOGIPRINT INTERNATIONAL PRINTINGFACTORY, SL y Cia S.Com
Copyright logiprint.dk, Forretningsoplysninger, Du ser i øjeblikket siden Brevpapir